Wie zijn wij

Gasterij het Woold is een gezellig, comfortabel, riant huis voor grote en kleine groepen . Het ligt vrij gelegen, op een eigen terrein, met privé parking, een eigen buitenplaats met een grote kastanje- boom, een overdekt terras met open haard en terrasverwarmers, jeu-de-boules baan, tafeltennistafel een grote trampoline.

Voor de kinderen en zonliefhebbers is er een ruime volledig omheinde grote speelweide.

Mijn Gasterij het Woold wil graag een persoonlijke sfeer uitstralen; U bent mijn Gast, en niet een nummer op een groot complex. Ik verwelkom u dan ook graag met een mooi boeket bloemen, kaarslicht, en een pot koffie. De Brabantse bourgondische gastvrijheid houd ik graag hoog!

Rondom de gasterij ligt de 9- holes Golfbaan het Woold genaamd.(geen GVB nodig; wel enige golfkennis). Aan de overkant ligt de nieuwe grote 18- holes baan (GVB verplicht).

Indien u van golfen houdt, bekijk dan eens de website van de golfbaan.( www.golfbaanhetwoold.nl )

Een Golf-clinic (kennismaking met golf) is erg leuk voor een ontspannende, gezellige en sportieve dag.

Clinics zijn te boeken via de golfbaan. Telefoonnummer clubhuis Golfbaan is 0493-560 462. Tassen met clubs zijn te huur.

De boekingen van de gasterij lopen via Euro-Relais /Belle-Villa/ Leisure-Group (zie het blokje reserveren). U kunt bij mij ook boeken en informatie inwinnen. (info@hetwoold.nl)

Voor extra informatie : info@hetwoold.nl of + 31 6 53 97 75 76.

Ik hoop u binnenkort als gast in Gasterij  het Woold te mogen begroeten !

Met vriendelijke groeten,

Dorus-Daniël Manders