Omgeving

Welkom in de Peel, een gastvrij Bourgondisch gebied !

groote_peelIn de buurt van de Gasterij, zo gezegd “achter het huis”, is een geweldig NATUURPARK . Er zijn slechts enkele natuurgebieden in Nederland die het predicaat Nationaal Park mogen dragen. Nationaal Park ” De Groote Peel ” is een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Er is een indrukwekkend bezoekers-centrum met veel informatie. Een wandeling in de “Groote Peel” is een ware verademing en ontspanning.  Met de auto bent u er binnen vijf minuten. In het park kunt u diverse wandelroutes volgen, al dan niet onder begeleiding van een ervaren gids.

Tegenover Gasterij ’t Woold ligt een 14 hectare groot bos met visvijver. (visvergunning VVV Asten). Fijn om te wandelen maar ook om te spelen in het bos.

Tegenover de Gasterij is Manege de Witte Vallei. Indien u zelf wilt paardrijden, beveel ik manege Heijligers aan in Asten-dorp, Reeweg 3. (T0493-69 20 56) en Stal Fanny van Hoof, Langedijk 3 in Asten (www.fannyvanhoof.nl )

Rondom de Gasterij ligt onze eigen 27- holes Golfbaan het Woold. (9 holes en 18 holes)

Recentelijk hebben we een nieuwe grote speelweide met romantisch riet-gedekt prieeltje!! Prachtig uitzicht op vijver op golfbaan. (niet gevaarlijk want alles is omheind)

Naast de Gasterij ligt het restaurant VOLENTIERI (clubhuis Golfbaan). Iedereen is welkom; ook niet-golfers. (T0493-560 462 ). Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, voor zowel kleine als grote kaart. Met prachtig groot buiten-terras. U waant zich in het buitenland!

Vanuit Asten zijn de steden Eindhoven, Venlo, Maastricht, Helmond en Den Bosch goed te bezoeken.